Cauta dupa nume
Alege destinatia Localitate / Zona
 • Roxana Sandu
 • Consultant turism
 • Splaiul Independentei nr. 319B
 • 060044, Bucuresti, Sector 6

 • Fax: [+40] 213 173 132
 • Tel.: [+40] 213 173 138
 • Mobil: [+40] 733 008 501

 • Yahoo Messenger
 • office@idmtour.ro
 • www.idmtour.ro
 • Medrea Catalin
 • Consultant Ticketing
 • Splaiul Independentei nr. 319B
 • 060044, Bucuresti, Sector 6

 • Fax: [+40] 213 173 132
 • Tel.: [+40] 213 173 139
 • Mobil: [+40] 733 008 501

 • Yahoo Messenger
 • office@idmtour.ro
 • www.idmtour.ro
 •  
 • Director
 • Splaiul Independentei nr. 319B
 • 060044, Bucuresti, Sector 6

 • Fax: [+40] 213 173 132
 • Tel.: [+40] 213 173 138
 • Mobil: [+40] 733 008 501

 • Yahoo Messenger
 • office@idmtour.ro
 • www.idmtour.ro
Contact: +4021.3173132
+4021.3173139

China si croaziera pe Yangtze China si croaziera pe Yangtze

China si croaziera pe Yangtze

Galerie imagini

China Orase Istorice si Experienta Regala pe Maretul fluviu Yangtze !

Vizitam Beijing, Templul Cerului, Piata Tiananmen, Orasul Interzis, Palatul de vara, Marele Zid Chinezesc, Mormintele Imparatilor Ming, Stadionul Olimpic, Chongqing, Croaziera pe fluviul Yangtze, Orasul fantoma Fengdu, Yichang, Shanghai, Gradina Yuyuan, Chenghuang, Shanghai World Financial Center, Templul statuilor de jad ale lui Budha... (vezi Programul Excursiei) 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Plecari: Bucuresti Otopeni
 Transferuri gratuite: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Roman, Bacau, Onesti, Brasov, Campina, Ploiesti, Rm.Valcea, Craiova, Pitesti.

 Perioada circuit-croaziera: 27 Octombrie - 5 Noiembrie
 
  Adult in camera dubla 1.299 €
  Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti 1.199 €
  Adult in camera Single         1.599 €

Servicii incluse:
 Ghid roman insotitor
 Zboruri la dus Bucuresti => Doha => Beijing, Compania Qatar Airways
 Zboruri la retur Shanghai => Doha => Bucuresti, Compania Qatar Airways
 Zboruri interne in China, pentru confortul Dumneavoastra:
- zbor Beijing => Chongqing
- zbor Yichang => Shanghai
 Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
- Transport cu autocar local conform Programului Excursiei
 Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* si pe nava de croaziera de 5* astfel:
- 2 nopti la Beijing, Hotel Feitian 4*
- 3 nopti pe vasul de croaziera "Yangtze No.1" de 5*
- 2 nopti la Shanghai, Rendezvous Merry Hotel 4*
 Pensiune completa pe intreg circuitul: mic dejun, pranz si cina*
 Tururile, excursiile si vizitele mentionate in Programul Excursiei
 Ghizi locali
*(Mai putin in ziua sosirii-doar cina inclusa si in ziua plecarii-doar mic dejun. Preparatele servite la mesele principale au specific chinezesc, bauturile nu sunt incluse).

Nu sunt incluse:
 Taxele de aeroport si combustibil, 490€/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
 Taxa de viza si procesare, 75€/persoana (poate suferi modificari pana la depunerea actelor)
 Bacsis pentru soferi si ghizi locali, 25€/persoana (se achita insotitorului la sosire in China)
 Asigurarea medicala, asigurarea storno
 Bilete de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nota:  In pachet mai sunt incluse cateva vizite reprezentative pentru cultura si civilizatia chineza. Insotitorul de grup va va comunica la sosire datele de desfasurare ale acestora.  Vizitarea unui magazin cu produse din jad, cea mai pretioasa piatra din China si una dintre cele mai timpurii forme de arta care a atins cote inalte de rafinament. Conform mitului chinezesc al genezei, la moartea zeului Pan Gu, rasuflarea sa a devenit vant si nori, muschii s-au transformat in pamant, iar maduva oaselor a devenit jad si perle. Va invitam sa descoperiti secretul producerii matasii chiar la magazinul cu matasuri. Secole intregi Vesticii nu au reusit sa descopere secretul fabricarii matasii. Mai mult de 2000 de ani chinezii au tinut secretul, facandu-l cel mai bine pastrat secret din istorie. Inainte ca Japonia si Coreea sa-l descopere, dezvaluirea modului de obtinere a matasii era pedepsita cu moartea. Vizitarea unui magazin cu perle - chinezii colecteaza, cresc si recolteaza perle de peste 2000 de ani, fiind tara cu cea mai veche productie de perle din lume. Vizitarea unui magazin cu ceaiuri – Ceaiul traditional este facut din frunzele uscate ale plantei de ceai, initial crescute si cultivate in China. Astazi exista peste 3000 de tipuri diferite de ceai, fiecare fiind denumit dupa zona in care a fost crescut


Programul exxcursiei

27 Octombrie | Bucuresti – Doha– Beijing

Intalnire cu reprezentantul la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 13:25 pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR220 cu destinatia Beijing via Doha. Decolare la ora 17:25. Sosire in Doha la ora 22:55. Imbarcare pe zborul QR894 cu destinatia Beijing cu decolare la ora 01:50 (a doua zi). 

28 Octombrie | Beijing

Sosire in Beijing la ora 14:40. Transfer la hotel. Program liber pentru odihna. Dupa-amiza se viziteaza Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Seara cina la restaurant. Cazare la Hotel Feitian 4* sau similar Beijing. 

29 Octombrie | Beijing, Marele Zid Chinezesc, Mormintele Imparatilor Ming, Stadionul Olimpic, Templul Cerului

Sosire in Beijing la ora 14:40. Excursie la Marele Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan (structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii). Servirea pranzului la restaurant. Dupa pranz continuam turul cu vizitarea Mormintelor Imparatilor Ming, unde 13 imparati, 23 de imparatese si cateva concubine, printese si printi au fost ingropati in timpul Dinastiei Ming. Mormintele sunt strajuite de sculpturi uriase infatisand figuri de animale si figuri umane, semnificand autoritatea suprema a imparatului chiar si dupa mortea lui. Vizita continua cu Stadionul Olimpic si Centrul National Acvatic (vizita exterioara), Seara cina la restaurant, urmata de Show Acrobatic. Cazare la Hotel Feitian 4* Beijing. 

30 Octombrie | Beijing, Piata Tiananmen, Orasul Interzis, Palatul de Vara => Chongqing (avion)

Mic dejun. Se viziteaza celebra Piata Tiananmen (cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze). De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing (cunoscut sub numele de Orasul Interzis, pentru ca in el nu aveau acces muritorii de rand). Pranz inclus la restaurant. Dupa-amiaza se viziteaza Palatul de Vara (cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale). Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Chongqing. Orasul este deosebit, deoarece se afla deasupra unui promotoriu stancos ce imbratiseaza raul. Dupa cina (inclusa) ne imbarcam pe vasul de croaziera Yangtze No.1 de 5* sau similar, navigand toata noaptea pe Fluviul Yangtze. Cunoscut occidentalilor ca Yangtze, Chang Jiang (Fluviul Lung) strabate mai mult de 6300 de kilometri. Cel mai lung fluviu din China, Yangtze este al treilea din lume dupa Nil si Amazon. O veche zicala spune: „ Daca nu ai calatorit pe Yangtze, nu ai fost nicaieri” pentru ca fluviul va poarta prin cele mai spectaculoase peisaje ale Chinei. 

31 Octombrie | Croaziera Yangtze – Orasul Fantoma Fengdu

Mic dejun. Navigam spre Fengdu. Vizitam legendarul Oras Fantoma. Originile extraordinarei reputatii ale orasului incep in Dinastia Han (206 B.C. —220 A.D.) cand doi functionari, Yin si Wang, au devenit Taoisti si s-au retras aici, devenind nemuritori. Mai tarziu in Dinastia Tang, numele lor au fost asociate cu „Regele Infernului”. Astfel, orasul si-a capatat reputatia de „Orasul Fantomelor” unde regele a trait. Pana si obiectivele turistice poarta nume horor: Purgatoriul, Podul caruia nu i se mai poate face nimic, Trecatoarea Torturarii Fantomelor, etc.  Pranz, cina (incluse) si diverse activitati la bordul navei Yangtze No.1 de 5*. 

01 Noiembrie | Croaziera Yangtze – Defileele Qutang si Wu - Shennong Stream

Mic dejun. Incepem ziua navigand prin Defileele Qutang si Wu, putand admira de pe puntea navei privelistile uimitoare, greu de descris in cuvinte. Transfer pentru vizita cu barca pe Shennong Stream – Shennong, afluentul Fluviului Yangtze va va incanta privirile cu apele sale cristaline si repezi-curgatoare, serpuind printre defileele adanci, grotele mari si mici, stancile ascutite, cascade si izvoare multicolore, cataracte, vechi podete de lemn, sicrie suspendate in stanca, grupuri de morminte vechi si minunate forme carstice. Pranz, cina (incluse) si diverse activitati la bordul navei. Seara, sunteti invitati la petrecerea de „Bun Ramas” a Capitanului navei Yangtze No.1 de 5* 

02 Noiembrie | Croaziera Yangtze - Yichang => Shanghai (avion)

Mic dejun. Transfer cu autocarul peste Podurile Celor Trei Defilee pentru a vedea de aproape acest controversat proiect. Debarcam in Yichang. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Shanghai. Sosire Shanghai si transfer la hotel. Suntem in cel mai spectaculos oras al Chinei, cu o combinatie fenomenala intre cladirile futuriste si ramasitele din vechea Concesiune. Vom admira: celebrul bulevard Nan Jing Road – renumit pentru multitudinea centrelor comerciale, locul ideal pentru cumparaturi, Bund-ul de unde se pot admira cladiri remarcabile: Grand Hyatt, Turnul Oriental TV al treilea turn de televiziune din lume ca inaltime sau sediul bancii „Hong Kong Banking Corporation”. Pranz si cina incluse. Seara croaziera pe Raul Huangpu. Cazare la Hotel Rendezvous Merry Hotel 4* sau similar Shanghai. 

03 Noiembrie | Shanghai, Gradina Yuyuan, Chenghuang, SWFC

Mic dejun. Vizitam incantatoarea Gradina Yuyuan - cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci; Templul Taoist Chenghuang. Continuam explorarea Shanghaiului cu vizitarea Shanghai World Financial Center (SWFC) in prezent a treia cea mai inalta cladire din lume, masurand 492 metri inaltime si avand 101 niveluri. Urcam la etajul 94 pentru o priveliste unica asupra orasului. Pranzul si cina sunt incluse. Cazare la hotel Rendezvous Merry Hotel 4* Shanghai. 

04 Noiembrie | Shanghai – Doha - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar Arways QR889 cu destinatia Bucuresti via Doha. Decolare la ora 00:10 (05.11), sosire la Doha la ora 05:55. Imbarcare pe zborul QR219 cu destinatia Bucuresti la ora 08:25 Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 12:30. Sfarsitul pachetului de servicii.
Alte informatii:

Acte necesare pentru obtinerea vizei de intrare in China: 

- 1 fotografie (color, recenta, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm, pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, pe fundal de culoare deschisa).

- pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie.

- adeverinta de salariat de la societatea la care sunteti angajat cu precizarea functiei / cupon de pensie.

- in cazul copiilor adeverinta de elev si certificatul de nastere / in cazul studentilor adeverinta de student.

- copie dupa cartea de identitate.

- telefon de contact (indicat telefonul mobil).

Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii. Grup minim: 25 persoane. 

Tarifele au fost calculate pentru un numar minim de 25 de participanti. Pentru un grup mai mic de 25 de participanti, tarifele se recalculeaza. 

Documente de calatorie:

Pentru aceasta calatorie este necesar Pasaportul valabil 6 luni de la retur cu viza aplicata !