Cauta dupa nume
Alege destinatia Localitate / Zona
 • Roxana Sandu
 • Consultant turism
 • Splaiul Independentei nr. 319B
 • 060044, Bucuresti, Sector 6

 • Fax: [+40] 213 173 132
 • Tel.: [+40] 213 173 138
 • Mobil: [+40] 733 008 501

 • Yahoo Messenger
 • office@idmtour.ro
 • www.idmtour.ro
 • Medrea Catalin
 • Consultant Ticketing
 • Splaiul Independentei nr. 319B
 • 060044, Bucuresti, Sector 6

 • Fax: [+40] 213 173 132
 • Tel.: [+40] 213 173 139
 • Mobil: [+40] 733 008 501

 • Yahoo Messenger
 • office@idmtour.ro
 • www.idmtour.ro
 •  
 • Director
 • Splaiul Independentei nr. 319B
 • 060044, Bucuresti, Sector 6

 • Fax: [+40] 213 173 132
 • Tel.: [+40] 213 173 138
 • Mobil: [+40] 733 008 501

 • Yahoo Messenger
 • office@idmtour.ro
 • www.idmtour.ro
Contact: +4021.3173132
+4021.3173139

Circuit Thailanda Circuit Thailanda

Circuit Thailanda

Galerie imagini

Thailanda Circuit - Unica si Uluitoare

Vizitam printre altele Bangkok, Ayutthaya, Lopburi, Phitsanulok, Sukhothai, Sri Satchanalai, Lampang, Pampoon, Chiang Mai, Chiang Rai... (vezi Programul Excursiei)

 Plecari: Bucuresti Otopeni
 Transferuri gratuite: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Roman, Bacau, Onesti, Brasov, Campina, Ploiesti, Rm.Valcea, Craiova, Pitesti.

 Perioada Circuit: 29 Noiembrie - 7 Decembrie
 
 Adult in camera dubla 1.059 €
 Adult in camera single 1.300 €

Servicii incluse
 Ghid roman insotitor
 Zboruri Bucuresti => Bangkok => Bucuresti, Compania Turkish Airlines via Istanbul
 Zbor intern Chaing Rai => Bangkok, Companie Aeriana locala
 Transport cu autocarul pe toata durata excursiei
 Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 5* si 4*:
- 2 nopti la Bangkok la Hotel Eastin Grand Sathorn 5*, camere superior
- 1 noapte in Phitsanulok la Hotel Topland 4* camere superior
- 1 noapte in Lampang la Hotel Wienglakor traditional
- 2 nopti in Chiang Mai la Hotel Chiang Mai Plaza 4* camere deluxe
- 1 noapte in Chiang Rai la Hotel Wiang Inn Hotel 4* camere superior
 Tururile si excursiile din Programul Excursiei
 Biletele de intrare la obiectivele turistice din Programul Excursiei
 Ghizi locali

Nu sunt incluse
 Taxele de aeroport si combustibil, 499 €  (pot varia pana la emiterea biletelor)
 Taxa de viza + taxa de procesare documente: 45 €/persoana
 Bacsisurile pentru ghizi si soferi (se achita la fata locului insotitorului de grup)
 Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, excursiile optionale


Programul excursiei

29 – 30 Noiembrie | Bucuresti – Istanbul – Bangkok  

Intalnire in Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:00, cu reprezentantul agentiei pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1046 cu destinatia Bangkok via Istanbul. Decolare la ora 22:00 si aterizare in Istanbul la ora 23:00. Imbarcare pe zborul Turkish Airlines TK68 cu destinatia Bangkok cu decolare la ora 00:55 si aterizare in Bangkok la ora 14:50 in data de 30 noiembrie. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Suntem in unul dintre cele mai frumoase orase ale Asiei - Bangkok sau „Orasul Ingerilor” cum este numit uzual de catre thailandezi. O metropola in adevaratul sens al cuvantului, Bangkok-ul impresioneaza cu un amestec interesant intre estul traditional si vestul modern, fiecare strada din oras rezervand surprize vizitatorilor. Cladiri vechi si darapanate se ghemuiesc langa templele exotice inconjurate de gradini incantatoare, deasupra carora se inalta hoteluri si cladiri de birouri moderne. Cazare Hotel Eastin Grand Sathorn 5* camere superior, sau similar. 

01 Decembrie | Bangkok – Ayutthaya – Lopburi - Phitsanulok

Mic dejun. Incepem o zi minunata lasand Bangkok-ul in urma si indreptandu-ne spre Ayutthaya, acest oras romantic in ruina inconjurat de asezari moderne, fost simbol al puterii si splendorii unui imperiu care a dominat aproape 400 de ani Asia de Sud-Est. Suntem introdusi in bogata istorie si mostenire arhitecturala, cu Wat Mongkol Borpith care gazduieste una dintre cele mai mari si venerate imagini ale lui Buddha, continuam cu faimosul trio de chedi Wat Phra Sri Sanpetch construit pentru a pastra cenusa regilor importanti, si incheiem cu Wat Phanan Choeng unul dintre cele mai vechi temple din Ayutthaya, construit special pentru a gazdui un imens Buddha daruit de chinezi. Continuam cu Wat Phra Buddha Badh, important site istoric aici fiind amprenta lui Buddha. Ajungem in Lopburi, unul dintre cele mai vechi orase ale Thailandei si privirile ne sunt incantate de Templele khmere Prang Sam Yod si Wat Phra Sri Rattana Mahathat acesta din urma un monument impresionant cu influenta europeana si persana. Insa orasul este definit de prezenta maimutelor fiind cunoscut si ca „Orasul Maimutelor”. Ele sunt celebrate in fiecare an, printr-un festival in cadrul caruia localnicii le ofera fructe exotice. Drumul continua si ajungem in Phitsanulok unde ne cazam.  Cazare Hotel Topland 4* camere superior, sau similar. 

02 Decembrie | Phitsanulok – Sukhothai - Sri Satchanalai - Lampang

Mic dejun. Suntem in inima afacerilor din Thailanda Centrala, in Phitsanulok. Fosta garnizoana militara a primului regat siamez, gazduieste Wat Maha Dhat Phitsanulok definit de statuia lui Buddha, Phra Buddha Jinaraj. Plecam spre Sukhothai, primul regat independent. In parcul istoric Sukhothai intalnim realizarile artistice si arhitecturale ale regatului, printre care Wat Maha That fost centru spiritual care indeplinea rolul de templu de stat si de cea mai importanta manastire budista a Asiei de Sud-Est; templul Wat Sra Si orientat superb catre lac si care detine o imagine lui Buddha de mari dimensiuni; Wat Sri Chum cu o uriasa imagine a lui Buddha intr-o pozitie de supunere a zeitei raului, Mara, fiind un icon pentru pelerinii thailandezi. Aprofundam arhitectura siameza prin vizitarea asezamantului stravechi Sri Satchanalai, istoria lui fiind strans legata de Sukhothai, punctul lor comun fiind infiintarea lor drept centre militare de khmeri. Vizitam „templul inconjurat de elefanti” Wat Chang Lom, cu o structura in forma de clopot care se ridica desupra nivelului elefantilor in stuc, de aici si denumirea; Wat Chedi Chet Thaeo cu chedi principal o coroana in forma de lotus; Wat Nang Phaya cu un elegant chedi in forma de clopot. Plecare spre orasul istoric Lampang, special prin templele sale in stil birmanez, al doilea oras ca marime din Thailanda de Nord. Cazare la Hotel Wienglakor traditional, sau similar. 

03 Decembrie | Lampang – Lampoon - Chiang Mai

Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Complexului de Temple Wat Phra That Lampang Luang, o capodopera a artei thailandeze datorita puritatii stilului arhitectural. Continuam Wat Phra Kaeo Don Tao, situat intr-un cartier rezidential, cel mai frumos exemplu de arhitectura birmaneza. Wat Chedi Sao, un templu simplu, amplasat intr-un spatiu linistit, realizat intr-un amestec de stiluri birmaneze si thailandeze. Ne indreptam catre Lampoon unde admiram Wat Haripoonchai construit in 1157, unul dintre cele mai venerate temple din regiune. Dupa-amiaza ne relaxam in sate cu artizani observand procesul de fabricatie al matasii thailandeze, al umbrelelor de hartie si al sculpturii in lemn. Ajungem in Chiang Mai, sufletul vechiului regat Lanna, ascuns intr-o vale luxurianta inconjurata de rauri si dealuri impadurite. Aruncand o privire in jur observam ca acest oras, nonsalant in aparenta, incapsuleaza o mare parte din ce este unic si uluitor in Thailanda. Definit de sute de temple sacre, cu chedi si acoperisuri ridicate spre cer, cu munti mistici care vegheaza neincetat asupra metropolei, Chiang Mai este in esenta un oras dinamic si modern care nu si-a pierdut din farmecul trecutului. Senzationala este scena culinara oferind de la specialitati thailandeze pana la specialitati japoneze, de la manancarea comercializata pe strada pana restaurante romantice langa rau cu vinuri fine si lumanari plutind pe apa. Cazare Hotel Chiang Mai Plaza 4* camere deluxe, sau similar. 

04 Decembrie | Chiang Mai            

Dis de dimineata avem sansa minunata sa ducem ofrande impreuna cu calugarii la templele din apropiere. Buddistii thailandezi cred ca prin ofrande castiga fericirea, pacea in viata si sansa sa progreseze in viata viitoare, in timp ce aceasta experienta sacra creeaza un mod armonios de a incepe ziua. Ne intoarcem la hotel pentru micul dejun. Pornim intr-un tur de oras vizitand cele mai interesante atractii incepand cu constructia cea mai faimoasa Wat Phra Singh „manastirea stapanului leului”, avand una dintre cele mai frumoase biblioteci din tara atat prin fiintele celeste stralucitoare din stuc cat si prin ornamentele florale din jurul fundatiei. Continuam cu Wat Chiang Man situat intre zidurile orasului, fosta resedinta a regelui Mengrai, care detine o pereche de statui budiste foarte venerate: un Buddha miraculos de cristal care aduce ploaia si un Buddha din marmura. Dincolo de zidurile orasului descoperim Wat Suan Dok „Manastirea Florilor” construita pentru a aduce omagii relicvelor lui Buddha (par si un fragment din clavicula). In gradina invecinata sunt ingropate ramasitele nobililor din Chiang Mai. Acelasi calugar buddist care a ridicat acest templu, a initiat constructia pe un munte a templului Wat Doi Suthep, poleit cu aur. Stupa centrala a acestuia este cea mai uimitoare constructie din Thailanda de Nord. La templu se ajunge parcurgand celebra scara cu 304 trepte. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Seara sunteti invitati la o cina traditionala cu dans, dansul thailandez fiind cel mai bine descris ca poezie in miscare. Cazare Hotel Chiang Mai Plaza 4* camere deluxe. 

05 Decembrie | Chiang Mai – Chiang Rai

Mic dejun la hotel. Astazi lasam in urma cel mai important oras cultural din nordul Thailandei pentru a intra treptat in atmosfera dinamica a celui mai mare oras din aceasta parte a teritoriului. Facem o prima oprire la comunitatea Akha din Ban Lorcha, un trib indigen care locuieste in mici sate dispuse la inaltimi mari in munti, a caror origine incerta le confera o aura de mister si unicitate. Vizita continua cu Wat Rong Khun, cunoscut si sub numele de Templul Alb, un Templu Buddhist construit in stil contemporan neconventional, care tinde sa devina unul dintre cele mai frumoase din lume. Vopsit in totalitate in alb pentru puritate si finisat cu sticla stralucitoare dupa invataturile lui Buddha, templul este asteptat pentru finalizare in anul 2070, iar pe langa bogatia derivata din traditiile hinduse si buddhiste, aici putem gasi si simbolistica derivata din surse mai neortodoxe, cum ar fi imagini cu Batman, Superman sau Neo din Matrix. Ajungem in Chiang Rai in cursul serii si ne cazam la Hotel Wiang Inn Hotel 4* camere superior, sau similar. 

06 Decembrie | Chiang Rai                                                                               

Mic dejun. Incepem ziua cu vizita in Mae Sai, cel mai nordic punct al Thailandei aflat in imediata apropiere a granitei cu Myanmar-ul. Desi este cunoscut pentru pozitia sa geo-politica, pitorescul oras ne va incanta toate simturile cu piata sa plina de legume proaspete, fructe exotice si delicatese locale ce vin in toate formele si culorile pentru a crea un tablou spectaculos pentru papilele noaste gustative. Continuam cu o vizita la faimoasa fabrica de prelucrare a jadului si putem admira cum maiestrii dau viata bijuteriilor si sculpturilor prin arta prelucrarii – iar daca doriti un suvenir original din aceasta piatra aici cu siguranta il veti gasi! Scurta oprire in Baan Wang Lao un micut sat traditional unde putem admira obiecte de artizanat unice din aceasta regiune.  Ne intoarcem in Chiang Rai, unul dintre cele mai vechi orase din Thailanda si inima „Triunghiului de Aur”, locul unde se intalnesc raurile Mekong si Ruak, care formeaza un hotar intre Thailanda, Myanmar si Laos. Incepem vizitele cu templul Wat Phra Kaeo, fostul adapost al faimoasei statui Buddha de Smarald; Statuia Regelui Menrai care a fondat orasul in 1262; Muzeul Hilltribe, un muzeu, o librarie si o mica sala de obiecte artizanale unde se vand lucrari tribale specifice zonei de nord a Thailandei. O ultima oprire o vom face in piata unde putem gusta cateva dintre specialitatile culinare vandute la tarabele locale. Seara, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul spre Bangkok. Cazare Hotel Eastin Grand Sathorn 5* camere superior. 

07 Decembrie | Bangkok – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK65 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 11:10. Sosire in Istanbul la ora 17:05 si imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1045 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:30 si aterizare in Bucuresti la ora 20:50. Sfarsitul pachetului de servicii.